Privatlivspolitik


Oversigt:privatlivspolitik mono-hjemmesider.dk

  • 1 – Hvad er cookies?
  • 1.1 – Så lang tid opbevares cookies.
  • 1.2 – Sådan sletter du cookies.
  • 1.3 – Hvad cookies bruges til på hjemmesiden.
  • 1.4 – Google Analytics (trafikmålling)
  • 2 – Brug af personoplysninger.
  • 2.1 – Kontakt vedrørende personoplysninger
  • 2.2 – Beskyttelse af personoplysninger.

1. Hvad er cookies?:

Denne hjemmeside anvender cookies i henhold til overstående formål. En cookie er en lille  tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies og de kan ikke indholde virus.

1.1 – Så lang tid opbevares cookies:

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

1.2 – Sådan sletter du cookies:

Se vejledning for internet explorer, firefox, safari og google chrome.

1.3 – Hvad cookies bruges til på hjemmesiden:

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, samt til at forøge funktionaliteten af hjemmesiden i form af facebook “synes godt om”-funktionen.

1.4 – Google Analytics (trafikmålling):

MN-hjemmesider.dk bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.

 2 – Brug af personoplysninger:

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt  giver tilsavn hertil. Jeg indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved indsending af bestillinger.

2.1 – Kontakt vedrørende personoplysninger:

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som eventuelt måtte være registreret om dig hos mn-hjemmesider.dk skal du rette henvendelse på kontakt@mn-hjemmesider.dk. Er der registreret forkert data eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

2.2 – Beskyttelse af personoplysninger:

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om mine brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Jeg kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, an andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i min behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gøres dette kan det ses ved “sidst opdateret” nederst på siden.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondatalovenen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret 06-06-2016